Nyhetsbrev
Lyst til å holde deg oppdatert?
FÃ¥ tilsendt OAS nyhetsbrev
Høgskole:
E-post:

Ønsker du studentbolig?

Ønsker du studentbolig?

Ved å søke om innflytting i studentbolig i juni eller juli blir du med på alle tildelingene gjennom sommeren!

Gjennom sommeren flytter mange studenter fra våre studentboliger. Vi har utflytting hver 14. dag hele året. Sjansen for å få den boligen du ønsker er veldig mye større hvis du søker om innflytting før hovedtildelingen i augst. Mange har allerede sikret seg en bolig, men vi tildeler boliger fortløpende hele sommeren.

1300 studentboliger
De fleste boligtilbudene våre har både strøm, kabel-tv og internett (fra 18.08.08) inkludert i husleien. Du kan velge mellom hybler hvor du deler kjøkken og bad med andre eller hvor du har dette i egen bolig. Vi har dessuten en husvert i hvert studenthus som sørger for å etablere et godt studentmiljø på husene. 

Sjekk vårt Boligtorg på www.oas.no for å finne hva som er ledig for øyeblikket. Du kan også ta kontakt med OAS studentboliger,  kundesenteret på 22 93 35 00.

Stor pågang
I sommerperioden kan det være ekstremt mange telefonhenvendelser samtidig og det vil medføre ventetid på telefonen. Dersom det blir alt for mange i kø hender det at noen faller ut av køen. Har du problemer med å nå oss på telefon kan du sende en e-post til studentboligene@oas.no så ringer vi deg. Husk å oppgi ditt telefonnummer, så tar vi kontakt med deg så snart vi har mulighet.

Søk om studentbolig her!

Oversikt over våre studentboliger

Prisliste


27. mai 2008 11:46

Meningsmåling
Eksamensnerver
Vet du at du kan ta kontakt med OAS psykolog- og rådgivertjeneste hvis du sliter med eksamensnerver?

Ja
Nei

(Se resultatene)

Tilknyttede høgskoler