Nyhetsbrev
Lyst til å holde deg oppdatert?
FÃ¥ tilsendt OAS nyhetsbrev
Høgskole:
E-post:

Opptaksregler

Du kan få bolig før du har fått opptaksbrev! studentoransjeweb.jpg
Vi tildeler boliger før du har mottatt opptaksbrev, men du må dokumentere at du har søkt opptak på en høyere utdanning.

Førsteårsstudenter utenbysfra blir prioritert
Førsteårsstudenter utenbysfra blir fortsatt prioritert ved tildeling av bolig i perioden 1.7 - 1. 10. Studenter ved våre medlemsskoler prioriteres foran studenter ved andre universitets-og høgskole institusjoner. Studentstatus vil bli sjekket i august, når opptaket er gjennomført. Dersom du som ny leietaker ikke kan dokumentere opptak på et høyere studium, vil du motta en oppsigelse av leieavtalen.

Unngå stress før studiestart! Sikre deg studentbolig fra 1. juni.
Grunnen til at vi tildeler bolig før opptaksbrev fra høgskolen er mottatt, er at Samordna Opptak sender ut sine opptaksbrev først ca. 25. juli. Vi ønsker å gjøre det mulig å unngå den stressende situasjonen som gjerne oppstår for studentene, ved å ikke vite om de har bolig før tett opptil studiestart. Mange vil nok vente med å søke bolig til de har mottatt opptaksbrevet, men de som ønsker å ordne dette tidligere på sommeren har nå mulighet til å sikre seg studentbolig fra 1. juni. Vår erfaring er at det er mange som ønsker å oppholde seg i Oslo om sommeren, for eksempel i forbindelse med sommerjobb.

I august vil boliger bli tildelt etter loddtrekningsprinsippet!
Det vil fortsatt bli tildelt boliger i august. Mange som er ferdig med studiene velger å bo i sin studentbolig over sommeren. Disse boligene vil bli tildelt til OAS studenter i begynnelsen av august etter ”loddtrekningsprinsippet”.


19. april 2007 11:14

Meningsmåling
Eksamensnerver
Vet du at du kan ta kontakt med OAS psykolog- og rådgivertjeneste hvis du sliter med eksamensnerver?

Ja
Nei

(Se resultatene)

Tilknyttede høgskoler