Nyhetsbrev
Lyst til å holde deg oppdatert?
FÃ¥ tilsendt OAS nyhetsbrev
Høgskole:
E-post:

Myllatunhytta

Myllatun er en stor og koselig tømmerhytte som ligger ved Mylla på Grua på Hadeland. Hytta ligger i naturskjønne omgivelser med muligheter for allsidige aktiviteter både sommer og vinter.

myllatun_stripe1.jpg

 

 

 

 

 

Hytta har tre soverom, tilhørende aneks med soveplass til tre, kjøkken med kjøleskap og komfyr og dusjer og badstu i kjelleren. Hytta har 13 faste sengeplasser (m/dyne og pute), og 10 ekstrasenger. Ta med sovepose til ekstrasengene.

myllatun_stripe2.jpg

 

 

 

 

 

Mylla er kjent for flott skiterreng vinterstid, og er sommerstid et ideelt utgangspunkt for sykkel- og gåturer i Nordmarka. Om sommeren er det også rike fiskemuligheter og hytta har egen robåt. Det henger redningsvester i anekset.

Visste du at det også finnes en alpinbakke i nærheten av Mylla? Bislingen Fjellstue har eget skitrekk med muligheter for utfoldelse i alpine øvelser, snowboard og selvfølgelig også telemark for den som foretrekker det. Se Bislingens egen hjemmeside for mer informasjon om skitrekket:Bislingen Fjellstue.

Transport

Bil: Følg riksvei 4 mot Gjøvik, ca 6 mil. Ta av til Grua (riksvei 43) og ta deretter av ved Myllaskiltet. Det er bilvei frem til hytta. 

Tog: Gjøvikbanen/lokaltog går fra Oslo S til Grua stasjon. Sjekk med NSB for ruter og priser. Fra togstasjonen er det ca 10-15 min. kjøring opp til hytta. Taxi kan evt. forhåndsbestilles på tlf 61 32 25 00. 

Priser

Ukedager (mandag - torsdag) kr. 700,- per døgn

Helgedager (fredag - søndag) kr. 950,- per døgn

Hyttene disponeres fra kl. 17.00 ankomstdagen til kl. 17.00 avreisedagen

Kontakt

Er du interessert i å leie en hytte eller to? Ta kontakt med OAS boligekspedisjon i Bjerregaardsgate 21. Du kan ringe oss på tlf 22 93 35 00 (mellom kl. 9 og 15), eller du kan sende en e-post til: studentboligene@oas.no


1. oktober 2006 14:30

Meningsmåling
Pensum
Hvor kjøper du skolebøkene dine?

Penelope Bokhandel
Akademika
ABC Fagbokhandel
Norli
Annen vanlig bokhandel
Nettbokhandel
Kopierer
Låner på biblioteket
Kjøper brukt
Annet

(Se resultatene)

Tilknyttede høgskoler