Myllatunhytta

Myllatun er ei stor og koselig tømmerhytte som ligger ved Mylla på Grua på Hadeland. Hytta ligger i naturskjønne omgivelser med muligheter for allsidige aktiviteter både sommer og vinter.

Hytta har tre soverom, tilhørende aneks med soveplass til tre, kjøkken med kjøleskap og komfyr og dusjer og badstu i kjelleren. Hytta har 13 faste sengeplasser (m/dyne og pute), og 10 ekstrasenger. Ta med sovepose til ekstrasengene.

Mylla er kjent for flott skiterreng vinterstid, og er sommerstid et ideelt utgangspunkt for sykkel- og gåturer i Nordmarka. Om sommeren er det også rike fiskemuligheter og hytta har egen robåt. Det henger redningsvester i anekset.

Visste du at det også finnes en alpinbakke i nærheten av Mylla? Bislingen Fjellstue har eget skitrekk med muligheter for utfoldelse i alpine øvelser, snowboard og selvfølgelig også telemark for den som foretrekker det. Se Bislingens egen hjemmeside for mer informasjon om skitrekket:Bislingen Fjellstue.

Transport

Bil: Følg riksvei 4 mot Gjøvik, ca 6 mil. Ta av til Grua (riksvei 43) og ta deretter av ved Myllaskiltet. Det er bilvei frem til hytta. 

Tog: Gjøvikbanen/lokaltog går fra Oslo S til Grua stasjon. Sjekk med NSB for ruter og priser. Fra togstasjonen er det ca 10-15 min. kjøring opp til hytta. Taxi kan evt. forhåndsbestilles på tlf 61 32 25 00. 

 

Priser

Ukedager (mandag – torsdag) kr. 700,- per døgn

Helgedager (fredag – søndag) kr. 950,- per døgn

Hyttene disponeres fra kl. 17.00 ankomstdagen til kl. 17.00 avreisedagen

 

Kontakt

Er du interessert i å leie Myllatun? Ta kontakt med OAS boligekspedisjon i Welhavensgt. 9. Du kan også ringe oss på tlf 22 93 35 10 (mellom kl. 9 og 15), eller sende en e-post til: studentboligene@oas.no.

 
Denne artikkelen er hentet fra www.oas.no
Adressen til artikkelen er http://www.oas.no/index.asp?id=1095