NYHETER

OAS tilbyr bredbånd til samtlige boenheter

Arkitektonisk eleganse
ZAGARA på Fyrhuset
Fyrig ettåring
Mylla er gjenåpnet
Absolutt siste sjanse før sommeren
Ny og spennende meny på Bisletkantina
OAS tilbyr bredbånd til samtlige boenheter
Søke bolig over Internett?
Fyrhuset kafé godt besøkt!
En aktuell hjemmeside!

Oslo og Akershus-høgskolenes studentsamskipnad (OAS) skal installere bredbånd i samtlige boenheter som tilbys for utleie til studenter. Avtalen er gjort med Bredbåndsfabrikken (BBF), og ble signert 20. oktober 2000. Innstalleringen av bredbånd gjør at brukerne i følge BBF kan surfe på Internett med en hastighet på 10 Megabit. Det er over 150 ganger raskere enn ved bruk av en vanlig ISDN linje, og 10 ganger raskere enn ADSL tjenesten.

Avtalen innebærer blant annet at studentene kan benytte Internett tjenesten ”Bredbånd Hjemme” til kr. 200,- pr. måned. Da har studentene tilgang på nettet døgnet rundt. For å inkludere innenlands telefonitjeneste betaler studentene et tillegg på kr 95,- pr. måned. Fastavgift til Telenor må betales ekstra. Denne faste telefoniavgiften dekker alle innenlandssamtaler som går under Telenors Norgespris.

Av den faste månedsavgiften settes det av kr. 20,- til et fond som øremerkes det formål å utvikle tjenester for studentene. Overføring til fondet skjer fra alle som abonnerer på ”Bredbånd-Hjemme” tjenesten.

Estimert leveringstid for fase en er ca. uke 20/2001.

I avtalen ligger en omfattende utvidelse av tilbudet gjennom fase to. Denne fasen vil bli lansert fortløpende fra og med andre kvartal 2001. Studentene vil da få tilbud om:
· høykvalitets digitale tv og radiosignaler
· video on demand (hjemmekino)
· IP telefoni

Kontraktsperioden er fem år, og i løpet av denne perioden skal Bredbåndsfabrikken tilby konkurransedyktige priser på alle tjenester som leveres OAS.

Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon om avtalen?
Kontakt bolig- og eiendomssjef Frode Sagedal i OAS.
Tlf: 22 93 35 00.


02-01-2001

Hjem...
Welhavensgate 9
0350 Oslo
Tlf: 22 93 35 00
E-post: oas@oas.no
Søk