PSYKOLOG- OG RÅDGIVNINGSTJENESTEN

Psykolog- og rådgivningstjenesten

Psykolog- og rådgivningstjenesten
Individuelle tilbud
Grupper og kurs
Jobbsøkerkurs
Sorgruppe
Samtalegruppe
Ta ordet-kurs
Eksamensmestringskurs
Andre tilbud
Hvordan kontakte oss

Alle studenter er velkommen til å ta kontakt i vår inntakstid hver dag mellom klokken 12.00-14.00

Hva og hvem er vi, og hva kan vi tilby deg?

Hva: Tjenesten har rådgivere og psykologer som tilbyr samtaler/terapi og kurs/grupper til studenter som har behov for å snakke med fagpersoner om personlige eller studierelaterte problemer.

Psykolog- og rådgivningstjenesten er et tilbud til studenter ved høgskoler som er tilknyttet Oslo og Akershus-høgskolenes studentsamkipnad (OAS). Tjenesten skal forebygge og bidra til løsning av studentenes sosiale, psykiske og/eller praktiske problemer slik at de kan gjennomføre sine studier som planlagt. Tjenesten skal også utvikle sine tjenester mer i retning av mer forebyggende aktiviteter som kan understøtte studentenes og høgskolenes arbeid for å etablere gode studiemiljøer.

Alle som jobber i psykolog- og rådgivningstjenesten har taushetsplikt. Tjenesten er gratis.

Hva kan vi tilby?

Vi er rådgivere og psykologer som tilbyr samtaler/terapi og kurs/grupper. Trenger du støtte, oppmuntring og hjelp til å finne veien gjennom de utfordringer du møter i studentlivet?

Trenger du noen å snakke med? Har du det vanskelig og trenger du hjelp? Har du som student noen spørsmål som du ønsker å stille oss? Trenger du råd og veiledning om rettigheter i det offentlig sosiale og psykiske helsevesenet? Har du forslag til kurs og gruppetilbud?

Vi fagfolk er tilstede hver dag for å ta imot/høre på de studenter som ønsker å snakke med noen. Vårt motto er: ”Ingen problemer er for små”. Så kom og snakk med oss – vi er her for dere studenter. Du kan kontakte oss her!

Stikk innom, ring, send en e-post eller skriv brev!

Hvem: Vi som jobber i psykolog- og rådgivningstjenesten pr. 1. januar 2002 er:

Siri Thorsland, teamleder
Ellen Refsdal, sosialrådgiver
Ingvild Evensen, psykolog
Inger Johanne Sødal, psykolog
Irene Hermansen, i resepsjonen


16-09-2002

Hjem...
Welhavensgate 9
0350 Oslo
Tlf: 22 93 35 00
E-post: oas@oas.no
Søk