I tillegg til dagens lunsj og middag, vil du finne et rikt utvalg brødvarianter. Noe er ferdig påsmurt, noe kan du smøre selv, og velge pålegg i vår påleggsdisk.
Åpningstider:
Mandag-torsdag 08.00 - 18.00,
fredag 08.00 - 16.00
Vi tilbyr også en vegetarrett hver dag etter
oppfordring fra kunder.
Vi vil ikke låse oss opp i fase menyer på dette, men informere daglig
på egen tavle om hva som er dagens vegetarrett.
Vi tilbyr ny meny hver uke i annas spiseri i Pilestredet 52, Anna Sethnes hus ved Høgskolen i Oslo.
meny mandag 6. - fredag 10. januar
mandag
Lunsj: Quiche, kylling eller vegetar, med rømme og salat.(32,-)
Middag: Medisterkaker med surkål, saus og kokte poteter.(42,-)
tirsdag
Lunsj: Fajitas, med salsa, salat og dressinger.(32,-)
Middag: Dampet torskefilét, med gulrot/purre, eggesmør og kokte poteter.(42,-)
onsdag
Lunsj: Ingefærwokede grønnsaker, med kyllingkjøtt, soya/karrysjy og ris. (32,-)
Middag: Braisert oksestek, pepperkremsaus, salat og ovnstekte poteter.(42,-)
torsdag
Lunsj: Pytt i panne, med speilegg og brød. (32,-)
Middag: Lasagne, med salat og dressinger. (42,-)
fredag
Lunsj: Hamburgertallerken, salat, dressinger og pommes frites. (38,-)
|