HYTTER

Hafjellhyttene

Ledige hytter?
Kos deg i helgene
 
Myllatunhytta
Hafjellhyttene
Hyttereglement
OSI-hytta

På Hafjell eier vi en dobbelthytte bestående av to utleieenheter med 8 sengeplasser i hver. Hytteeiendommen ligger i Sørlia hyttegrend med skliavstand til Hafjell alpinanlegg, ca. 15 km nord for Lillehammer.

Hver av utleieenhetene består av tre soverom, 2 bad m/dusj/WC, oppholdsrom med sofagruppe og kabel-TV samt kjøkkenkrok med spiseplass og fullt utstyr kjøkken. Sengene er utstyrt med dyner og puter. Sengetøy må tas med.

Kontakt

Er du interessert? Ta kontakt med OAS boligekspedisjon i Welhavens g. 9 mellom kl. 09.00 og 15.00, ring oss på tlf 22 93 35 10, eller send e-post til: studentboligene@oas.no.

Priser

Ukedager (mandag – torsdag) kr. 700,- per døgn

Helgedager (fredag – søndag) kr. 950,- per døgn

Hyttene disponeres fra kl. 17.00 ankomstdagen til kl. 17.00 avreisedagen.

Vinteraktiviteter

Hafjell alpinanlegg er et anlegg som passer for store og små, nybegynnere og erfarne alpinister. Anlegget har mange besøkende og det arrangeres stadig forskjellige aktiviteter.

Sesongen er fra 11. desember til 30. april 2000. Åpningstider er fra kl. 9.30 – 16.30 hver dag. (Gjelder bakker med flomlys, det øvrige stenger kl. 15.30 Skiløypene innover Øyerfjellet er velpreparerte og variasjonsmulighetene mange. Du har milevis med vakkert fjellandskap i umiddelbar nærhet.

Lillehammer Olympiske Bob og akebane tilbyr deg også en heftig opplevelse eller to. Taxibob, bobrafting eller kurser i aking/skeleton er noe av det de kan tilby. Trenger du et adrenalinkick, så er dette tingen for deg!

Transport

Bil: Ca. 200 km fra Oslo sentrum. Følg E6 til merket avkjøring ved Øyer, 15 km nord for Lillehammer

Tog: Tog fra Oslo S til Lillehammer går jevnlig. Sjekk NSB for ruter og priser

Buss: Det er et omfattende tilbud på lokalbusser i området. Det går også skyttelbuss i området, denne er gratis med gyldig heiskort.

Sjekk disse lokale Hafjellnettsidene for mer informasjon.


02-01-2003

Hjem...
Welhavensgate 9
0350 Oslo
Tlf: 22 93 35 00
E-post: oas@oas.no
Søk