BOLIGER

Praktiske detaljer

 
Boligtilbud - OAS
 
Boligprosjekter
 
Søknader
 
Kontraktsdokumenter
Kontakt oss
Nye opptaksregler!
Velkommen til OAS Studentboliger
Carl Berner studenthus - Virtuell visning
Husvert
Carl Berner studenthus
Hvor finner du våre studentboliger?
 
Boligmøtet 2002

BOLIGMØTET 2002 – OSLO 2.-4. OKTOBER

VELKOMMEN! Arbeidsutvalget (AU), med OAS som vertskap, ønsker alle studentsamskipnader og boligstiftelser hjertelig velkommen til Oslo og årets boligmøte.

HOTELLET

Boligmøtet holdes på Radisson SAS Scandinavia Hotel, 10 min. gange fra Nationaltheatret stasjonen.

Hotellpris pr. døgn: Kr. 1555,- for enkeltrom og kr. 1205,- pr. person i dobbeltrom. Dette inkluderer frokost, lunsj og festmiddag torsdag. Drikke til lunsj betaler du selv.

Overnatting tirsdag til onsdag (1.-2.10): Kr. 1000,- for enkeltrom og kr. 650,- pr. person i dobbeltrom. Prisen inkluderer frokost.

Weekend-pris (for du/dere som ønsker å bli i Oslo påfølgende helg): Overnatting m/frokost kr. 800,- for enkeltrom og kr. 475,- pr. person i dobbeltrom.

Oppgjør for hotell / egne kostnader skjer direkte med hotellet ved avreise (kontant eller med betalingskort).

DAGPAKKE

Dersom du ikke overnatter på hotellet, koster det kr. 370,- pr. dag for lunsj og kaffepauser. Drikke til lunsj betaler du selv.

REISERABATTER

Rabatter på fly og tog: Du kan få inntil 45% rabatt på flyreisen, dersom du fyller ut bestillingsformularet for flyreise. Bestillingen faxes direkte til vårt reisebyrå Bennett – BTI Nordic, avd. Oslo Sentrum. Du kan også få 20% rabatt på ordinær togbillett, men dette betinger at minst to stykker reiser samme strekning. Dersom du har behov for dette, så kryss av på påmeldingsskjemaet.

PÅMELDING

Påmeldingsfrist 15. juni 2002. Vi gjør oppmerksom på at påmeldingen er bindende! Fyll ut et påmeldingsskjema og returner det til oss på faks innen 15. juni. Vi bestiller hotellrom.

KONFERANSEAVGIFT

Konferanseavgiften er i år er satt til kr. 2.900,- pr. deltaker. Denne dekker alle felleskostnader og middag onsdag kveld (utflukt).

EUREKA

Vi minner om Eureka-gruppene. Dersom du har forslag til nye grupper og eventuelt navn på deltakere, tar vi gjerne imot disse på e-post! Send en e-post til Tor Bjørvik her!

DIN KONTAKT

Har du spørsmål, kommentarer, ta gjerne kontakt med Lene Dons Samset, tlf. 22 93 35 05, Send en e-post til Lene Dons Samset her!


25-06-2002

Hjem...
Welhavensgate 9
0350 Oslo
Tlf: 22 93 35 00
E-post: oas@oas.no
Søk