I tillegg til dagens lunsj og middag, vil du finne et rikt utvalg brødvarianter. Noe er ferdig påsmurt, noe kan du smøre selv, og velge pålegg i vår påleggsdisk.
Åpningstider:
Mandag-torsdag 08.00 - 18.00,
fredag 08.00 - 16.00
Vi tilbyr også en vegetarrett hver dag etter
oppfordring fra kunder.
Vi vil ikke låse oss opp i fase menyer på dette, men informere daglig
på egen tavle om hva som er dagens vegetarrett.
Vi tilbyr ny meny hver uke i annas spiseri i Pilestredet 52, Anna Sethnes hus ved Høgskolen i Oslo.
meny 15. - 19. september
mandag – torsdag = 08.00 – 18.00
fredag = 08.00 – 16.00
mandag | lunsj | Fajitas, med salsa, salat og dressinger  (34,-) |
middag | Lammefricassé, i kremsaus, med grønnsaker og kokte poteter (42,-) | |
tirsdag | lunsj | Chicken Korma, med ris (34,-) |
 | middag | Kjøttkaker i brun saus, med erterstuing og kokte poteter (42,-) |
onsdag | lunsj | Caesar-salat, med lun kyllingfilét, ruccula, vinaigrette og olivenciabatta (34,-) |
 | middag | Røkt kolje, med stuede gulrøtter, eggesmør og kokte poteter (42,-)                                                                   |
torsdag | lunsj | Kylling- og grønnsakswok, med karry-sjy og ris (34,-) |
 | middag | Moussaka, med tomatsalat og dressinger  (42,-) |
fredag | lunsj/ | Hamburgertallerken, Â med salat, dressinger og pommes frites (38,-)Â |
Vel bekomme!