I tillegg til dagens lunsj og middag, vil du finne et rikt utvalg brødvarianter. Noe er ferdig påsmurt, noe kan du smøre selv, og velge pålegg i vår påleggsdisk. Vi har også en innholdsrik salatbar full av godsaker.
meny 15. - 19. mars
mandag-torsdag: 08.00-18.00
fredag: 08.00-16.00
Â
mandag | lunsj: | Nachos-lunch, med kjøtt, salsa og rømme  (34,-) |
 | middag: | Kålruletter, med paprika-kremsaus, grønnsaker og kokte poteter (42,-) |
tirsdag | lunsj: | Italiensk vegetarpai , med rømme og salat (34,-) |
 | middag: | Karibisk gryte , med salat og ris (42,-) |
onsdag | lunsj: | Pasta-ragout Carbonara, med brød (34,-) |
 | middag: | Ristet laksefilét, med agurksalat, rømmesaus og kokte poteter (42,-) |
torsdag | lunsj: | Kyllinglår Creole, med BBQ-saus og ovnstekte poteter (32,-) |
 | middag: | Moussaka, med tomatsalat og dressinger (42,-) |
fredag | lunsj/middag: | Hamburgertallerken, med salat, dressinger og pommes frites (38,-)Â Â |
Â
Â