annas spiseri

I tillegg til dagens lunsj og middag, vil du finne et rikt utvalg brødvarianter. Noe er ferdig påsmurt, noe kan du smøre selv, og velge pålegg i vår påleggsdisk. Vi har også en innholdsrik salatbar full av godsaker.

meny 15. - 19. mars

mandag-torsdag: 08.00-18.00
fredag: 08.00-16.00

 

mandag

lunsj:

Nachos-lunch,  med kjøtt, salsa og rømme   (34,-)

 

middag:

Kålruletter, med paprika-kremsaus, grønnsaker og kokte poteter (42,-)

tirsdag

lunsj:

Italiensk vegetarpai , med rømme og salat  (34,-)

 

middag:

Karibisk gryte , med salat og ris  (42,-)

onsdag

lunsj:

Pasta-ragout Carbonara, med brød  (34,-)

 

middag:

Ristet laksefilét, med agurksalat, rømmesaus og kokte poteter (42,-)
                                                                   

torsdag

lunsj:

Kyllinglår Creole, med BBQ-saus og ovnstekte poteter  (32,-)

 

middag:

Moussaka,  med tomatsalat og dressinger  (42,-)
                           

fredag

lunsj/middag:

Hamburgertallerken, med salat, dressinger og pommes frites (38,-)  

 

 




Denne artikkelen er hentet fra www.oas.no
Adressen til artikkelen er http://www.oas.no/index.asp?id=1091