Nyhetsbrev
Lyst til å holde deg oppdatert?
FÃ¥ tilsendt OAS nyhetsbrev
Høgskole:
E-post:

Nest best i test!

Nest best i test!

Aftenposten Aftenutgave har gjennomført en test av studentkantiner. Annas Spiseri på Høgskolen i Oslo kom på delt andreplass.

Fem ulike spisesteder ble testet av et panel, og spisestedet ”Spise” på Campus Kristiania  gikk av med seieren. Ett poeng bak kom altså Annas spiseri på HiO og spisestedet i BI Nydalen.

Om Annas spiseri sier panelet blant annet:
”Enkelt, tradisjonelt innredet med bord og stoler på rekke og rad. Noe trangt om plassen, men utvalget i hyllene virker variert”.

”Alt virker hjemmelaget, og det er veldig bra. Positivt at man kan blande salat selv”.

”Akkurat som man forventer at en studentkantine skal være - hverken mer eller mindre. Grei, hjemmelaget og USA - inspirert hovedrett”.

Pelle Larsen, leder for Annas spiseri har følgende kommentarer:

- Vi er tilfredse med en delt andreplass i testen, men skulle jo helst ha kommet enda bedre ut. Det hadde også være ønskelig at en slik test ble utført over en lengre periode for å gi et riktigere bilde.  

- Våre kunder synes å være godt fornøyd, kanskje spesielt med varmmaten. Dette hører vi så å si daglig! Men det er selvfølgelig alltid rom for forbedringer. Husk at menyen legges ut på nett hver uke!

- Når det gjelder lokalene vet vi at de ikke er optimale. Det kunne vi tenke oss å gjøre noe med. Dette er ikke helt enkelt pga økonomi og fordi lokalene er verneverdige. Annas spiseri ble i sin tid bygget for 800 brukere, mens vi i dag har over 3000 studenter innom daglig, forteller Pelle Larsen.

Les hele kantinetesten her
Gi ris og ros til OAS spisesteder her


6. februar 2006 13:31

Meningsmåling
Pensum
Hvor kjøper du skolebøkene dine?

Penelope Bokhandel 53%
Norli 13%
Akademika 8%
Kjøper brukt 7%
Annet 7%
Låner på biblioteket 5%
Nettbokhandel 4%
Annen vanlig bokhandel 2%
ABC Fagbokhandel 1%
Kopierer 1%

Antall stemmer: 169

Tilknyttede høgskoler