Nyhetsbrev
Lyst til å holde deg oppdatert?
FÃ¥ tilsendt OAS nyhetsbrev
Høgskole:
E-post:

Her er din studentsamskipnad!

Som student blir du tilknyttet OAS så snart du har betalt semesteravgiften. OAS er en studentstyrt serviceorganisasjon med tilbud som skal gjøre ditt liv som student lettere. OAS tilbyr studentboliger, legerefusjon, helsefond, trening, bokhandel, psykolog- og rådgivningstjeneste, spisesteder, hytter, studentbarnehager og karrieresenter.

Les mer...

Kopi av Vannet kokes

Kopi av Vannet kokesOAS spisesteder vil ikke servere noen former for varme drikker som ikke er kokt etter gjeldende anbefalninger fra helsemyndighetene.

Les mer...

Trygg varm drikk!

Trygg varm drikk!OAS spisesteder har vært i kontakt med Mattilsynet i Oslo og der fått bekreftet at all varm drikke som er varmet opp til OVER 70 grader i minst ti minutter vil være helt fri for giardiabakterier. Ergo starter vi nå å selge varme drikker igjen.

Les mer...

Kurs i depresjonsmestring

Kurs i depresjonsmestring25. okt starter kurs i mestring av depresjon- (KiD). Kurset er utarbeidet for voksne som i perioder kjenner seg nedstemt eller er deprimert (lett-moderat).

Les mer...

Tren for kun 700,- på Oxigeno ut året

Tren for kun 700,- på Oxigeno ut åretNå kan du som OAS-student trene på et av Oslos mes spennende treningssentre, Oxigeno, for kun kr 700,- ut året. Dette er under halv pris av hva andre studenter betaler.

Les mer...

Flere OAS nyheter

Aktuelle studentnyheter

Meningsmåling
Pensum
Hvor kjøper du skolebøkene dine?

Penelope Bokhandel 53%
Norli 13%
Akademika 8%
Kjøper brukt 6%
Annet 6%
Låner på biblioteket 5%
Nettbokhandel 3%
Annen vanlig bokhandel 2%
ABC Fagbokhandel 1%
Kopierer 1%

Antall stemmer: 172

Tilknyttede høgskoler