Nyhetsbrev
Lyst til å holde deg oppdatert?
FÃ¥ tilsendt OAS nyhetsbrev
Høgskole:
E-post:

Spar penger og miljø med OAS termokrus

Spar penger og miljø med OAS termokrus

Vi oppfordrer alle kaffeglade studenter til å bruke termorkrus! Du sparer miljøet for papir, samtidig som du får mer for pengene.

I år må du nemlig betale en krone for koppen hver gang du kjøper kaffe i pappkrus.

I fjor solgte OAS spisesteder 280 000 pappkrus med kaffe, mens forbruket var nærmere 400.000. Vi ønsker å minimere bruk av papp, og trenger din hjelp!

Vi legger en krone på varme drikker som serveres i pappkrus og oppfordrer deg å bruke termokrus hver gang du kjøper varme drikker hos oss. Krusene fås kjøpt ved alle OAS spisesteder for kr 30,-, og for en tier får du påfyll, omtrent dobbelt så mye som i en ordinær kaffe som koster kr 9,-.

Ved de større enhetene vil det også i løpet av høsten bli kjøpt inn nye vannglass og porselenskrus. Håpet er at disse etter bruk bringes tilbake til spiseriene slik at de kan benyttes igjen og igjen og igjen og igjen og igjen.

OAS spisesteder ønsker alle studenter et fint og innholdsrikt semester!

Se www.oas.no for menyer og andre tilbud fra spisestedene!


24. august 2010 14:30

Kommentarer

27.09.2009 15:06:06
Guri Skansen, OAS spisesteder
Hei! Takk for tilbakemelding! OAS spisesteder skal ha god kaffe! Etter disse tilbakemeldingene har vi kalt inn vår kaffeleverandør for en gjennomgang av alle våre kaffemaskiner for justering. All kaffe brygges fersk hver dag ved alle våre enheter. Det brygges flere ganger hver dag slik at det alltid skal serveres fersk kaffe! Hilsen fra Guri Skansen, avdelingssjef OAS spisesteder

20.09.2009 01:53:10
Anders Kaspersen
Så sant, så sant. "Studentkantinene" burde vært til for studentene og ikke HiOs ansatte med velfylte lommebøker. Et tips til kaffen: Gå til fyrhuset (noen meter ekstra). Der traktes i alle fall kaffen daglig til samme pris (10,-).

16.09.2009 14:00:25
Ali Nael
Hei. Legger igjen en liten kommentar ang hvor "bra og fint" OAS sine spisesteder skal være... Jeg har nå vært miljøvennlig(?) og kjøpt stålkoppen uten å vite hvordan kaffen der smaker... Når jeg kjøper kaffe på morgenen så smaker den SOT! Det virker som om kaffen traktes dagen før. I så fall går det an å få kaffen laget på morgenen enn at den traktes dagen før? Andre varer fra kantina er dessuten dyre!

Tilknyttede høgskoler