Nyhetsbrev
Lyst til å holde deg oppdatert?
FÃ¥ tilsendt OAS nyhetsbrev
Høgskole:
E-post:

Trening for Lillestrømstudenter

For studenter ved Høgskolen i Akershus har vi to tilbud; På HiAk kan vi tilby et velutstyrt treningsrom, og hvis du har kjøpt medlemskap på et treningssenter refunderer vi kr 500,-

Treningsrom på HiAk

Høsten 2005 åpnet et treningsrom med masse flott utstyr på HiAk. Rommet innbyr til variert trening, og det beste av alt - det er helt gratis! Treningsrommet er utstyrt for nesten 200.000,- og OAS har gått inn med halvparten.

Hva inneholder treningsrommet
Trimrommet er delt i to - en del for salaktiviteter og en del for styrke- og kondisjonstrening. Trimrommet er nå virkelig velutstyrt, med utstyr som er enkelt å bruke!

Rommet er utstyrt med vekttreningsutstyr med mulighet for å trene hele kroppen. Utstyret er levert av Gym 2000 som også leverer til bl.a Toppidrettsgymnaset, Forsvaret og Politiet. I rommet finnes også sykler, romaskin og tredemølle .

Det står en  boomblaster til disposisjon, den har CD, radio og kassettspiller. Du kan også koble til din Mp3-spiller, kabel ligger klar.

Hvem og når
Rommet kan brukes av både studenter og ansatte i skolens åpningstider, mandag til lørdag. Merk at rommet også kan benyttes til undervisning og enkelte faste timer. Se oppslag i rommet.

Hvor?
Trimrommet ligger i kjelleren i bygning A. For å komme dit er det enklest å gå hovedtrappa ned til kjelleren for så å følge gangen til venstre -høyre -venstre. Hvis du tar heisen ved hovedinngangen er veien til venstre etter heisturen, og så til venstre igjen.

Garderober
Inngang fra trimrommet. Der finnes låsbare skap og varme dusjer.

treningsrommet_hiak_540.jpg


Lillestrømstudenter - 500 kr i refusjon200kr_110.jpg

Er du student ved Høgskolen i Akershus og har kjøpt deg treningskort for høst 2007? Få kr 500,- direkte tilbakebetalt av OAS.

Medlemsskap i Turnhallen,  i Studentidretten, Oxigeno eller Friskis & Svettis gir ikke grunnlag for tilbakebetaling. Disse medlemsskapene er allerede subsidiert av oss.

Utbetalingene skjer fra
Penelope Bokhandel, HiAk (fra 1. okt)

HiAk studenter som er lokalisert i Bærum eller følger undervisning på et annet sted enn Kjeller,  kan få tilbakebetalt kr 500,- ved å sende kopi av studentkort med kvittering for betalt semesteravgift og gyldig treningskort til:

OAS v/Berit Iversen, Postboks 5283 Majorstuen, 0303.

NB: Husk å oppgi navn, adresse, studiested, kontonummer og telefonnummer.


13. august 2007 11:31

Meningsmåling
Pensum
Hvor kjøper du skolebøkene dine?

Penelope Bokhandel
Akademika
ABC Fagbokhandel
Norli
Annen vanlig bokhandel
Nettbokhandel
Kopierer
Låner på biblioteket
Kjøper brukt
Annet

(Se resultatene)

Tilknyttede høgskoler