Nyhetsbrev
Lyst til å holde deg oppdatert?
FÃ¥ tilsendt OAS nyhetsbrev
Høgskole:
E-post:

Gratis hjem til jul?

Gratis hjem til jul?

Nå finnes en enkel løsning for deg som enten kjører alene til studiestedet eller som ønsker å sitte på med noen.

Haiketorget er et nettbasert system som kobler bilister med haikere. Dette supplementet til kollektivtransport har som mål å redusere bilkjøring ved at flere som skal i samme retning og på samme tid, reiser i samme bil.

For studenter er dette en ypperlig mulighet til å tenke miljøvennlig i hverdagen, spare penger og ikke minst være sosial. Kanskje kan kollokviearbeidet tas i bilen? Alle kan registrere seg på Haiketorget enten som pendlerreiser til og fra utdanningsinstitusjon/jobb etc eller for lengre reiser. Der finnes også en utfyllende bruksanvisning for tjenesten.

Skal du hjem til jul kan Haiketorget være lurt å sjekke før du bestiller flybilletter. Bilister finnes over hele landet og noen skal sikkert i samme retning som deg. Registrer deg i systemet med ønsket reise, reisetidspunkt og e-post, og du vil finne en som matcher dine behov. Eller du kan se i listen over registrerte reisende hvor og når de kjører. Du kan også søke på utreisested, ankomststed og tidspunkt og passende alternativer kommer opp.

En del synes det kan virke utrygt og skulle haike eller ta opp haikere. Men gjennom enten å snakke via e-post eller telefon med reisefølget, har man anledning til å danne seg et bilde av vedkommende. Det blir da lettere å bestemme seg om man vil benytte seg av tilbudet eller ikke.

Les mer om tilbudet på Haiketorgets nettsider!

 


14. november 2005 15:43

Meningsmåling
Pensum
Hvor kjøper du skolebøkene dine?

Penelope Bokhandel
Akademika
ABC Fagbokhandel
Norli
Annen vanlig bokhandel
Nettbokhandel
Kopierer
Låner på biblioteket
Kjøper brukt
Annet

(Se resultatene)

Tilknyttede høgskoler