![]() |
Ny salatbarOAS spisesteder oppgraderer sine salatbarer og håper dette kan hjelpe studentene til ekstra energi. Alle vÃ¥re â€salatansvarlige†har nÃ¥ vært pÃ¥ kurs, og vi gleder oss til Ã¥ se dette gjenspeile seg ute pÃ¥ vÃ¥re spiseteder sier Unni Olimb Norman, drift- og utviklingsansvarlig for spisestedene. I tillegg til et standard basissortiment med elementer som grønn salat, tomater og agurk mm. vil vi rullere blant smakfulle retter som f eks thaimarinerte grønnsaker, ovnsbakt paprika, gulrotsalat med aprikos og mandler, kikerter i tomatpesto og borlottibønner smaksatt med rødløk, grønn paprika, urter og olje. VÃ¥rt mÃ¥l og ønske er at dette kan bidra til god livskvalitet i studietiden. Velkommen til et herlig mÃ¥ltid! Fra annas spiseri: Salatansvarlig Marianne Christiansen og fra vÃ¥r frukt- og grøntleverandør Augusta Arnesen Erik Dæhlin
|