Nyhetsbrev
Lyst til å holde deg oppdatert?
FÃ¥ tilsendt OAS nyhetsbrev
Høgskole:
E-post:

Penger tilgode?

OAS har gode helseordninger gjennom legerefusjonsordningen og Helsefondet. Det er mulig du har noe å hente, enten du er siste årsstudent eller skal fortsette igjen til høsten.

Spesielt dere sisteårsstudener må huske å benytte dere av våre velferdsordninger; Legerefusjonsordningen og Helsefondet før dere avslutter utdanningen ved en av OAS sine medlemsskoler.

Dere som fortsetter til høsten, benytt muligheten nå hvis du har hatt utgifter til lege, behandling rekvirert fra lege (fysioterapi, kiropraktor, psykolog) og til ekstraordinær tannbehandling til å få noen ekstra kroner før sommeren er her for fullt!

 FAKTA:

Legerefusjon:
Du som er tilknyttet Oslo- og Akershushøgskolenes studentsamskipnad (OAS) får refundert de egenandeler du betaler hos legen i løpet av studietiden utover kr 200,-. Det vil si at OAS dekker egenandeler hos lege fra kr 200,- og til frikortgrensen på kr 1.585,-. Egenandeler utover dette beløpet dekkes av frikort fra Trygdekontoret. Les mer om ordningen  her

Helsefond:
Har du store utgifter til behandling av sykdom og skader i løpet av studietiden kan du søke Helsefondet om støtte. Du søker på eget skjema, og må dokumentere dine faktiske kostnader. Helsefondet kan gi støtte til ulike behandlinger som f. eks. fysioterapi, kiropraktor og i noen tilfeller tannbehandling. Se  "Vedtekter for Helsefondet" for nærmere informasjon om hva og hvordan du søker.

Har du spørsmål ta kontakt med:
Berit Iversen, Pilestredet 40, 3 et.
Tel. 22 45 20 97
Mob. 959 33 877
E-post: berit.iversen@oas.no


21. juli 2005 11:07

Meningsmåling
Pensum
Hvor kjøper du skolebøkene dine?

Penelope Bokhandel
Akademika
ABC Fagbokhandel
Norli
Annen vanlig bokhandel
Nettbokhandel
Kopierer
Låner på biblioteket
Kjøper brukt
Annet

(Se resultatene)

Tilknyttede høgskoler