Nyhetsbrev
Lyst til å holde deg oppdatert?
FÃ¥ tilsendt OAS nyhetsbrev
Høgskole:
E-post:

Her er din studentsamskipnad!

Her er din studentsamskipnad!

Som student blir du tilknyttet OAS så snart du har betalt semesteravgiften. OAS er en studentstyrt serviceorganisasjon med tilbud som skal gjøre ditt liv som student lettere. OAS tilbyr studentboliger, legerefusjon, helsefond, trening, bokhandel, psykolog- og rådgivningstjeneste, spisesteder, hytter og studentbarnehager.

Les mer...

Forhåndsstemming på HiO

Forhåndsstemming på HiOLang vei til stemmelokalet? Ikke mulighet til å stemme på valgdagen? - Forhåndsstem på Høgskolen i Oslo tirsdag 6. og onsdag 7. september.

Les mer...

Semesterstart

SemesterstartSemesterstartsukene er i gang, og vi i OAS er på farten med korte orienteringsmøter og stands på våre forskjellige tilknyttede høgskoler!

Les mer...

Tren deg studiesterk

Tren deg studiesterkSom student er det viktig å holde seg i form for å prestere. OAS sponser trening ved Friskis & Svettis og Studentidretten.

Les mer...

Studentjazz på Fyrhuset kafé

Studentjazz på Fyrhuset kaféEn rekke fredager fremover presenteres et eksklusivt konsept for studentene ved Høgskolen i Oslo. Jazid jazzklubb har ved hjelp av jazzinteresserte studenter gjenoppstått tilknyttet skolens studentmiljø.

Les mer...

Flere OAS nyheter

Aktuelle studentnyheter

Meningsmåling
Nytt karrieresenter?
Vil du benytte deg av det nye karrieresenteret som er under planlegging på HiO?

Ja
Nei
Vet ikke

(Se resultatene)

Tilknyttede høgskoler