Nyhetsbrev
Lyst til å holde deg oppdatert?
FÃ¥ tilsendt OAS nyhetsbrev
Høgskole:
E-post:

Her er din studentsamskipnad!

Som student blir du tilknyttet OAS så snart du har betalt semesteravgiften. OAS er en studentstyrt serviceorganisasjon med tilbud som skal gjøre ditt liv som student lettere. OAS tilbyr studentboliger, legerefusjon, helsefond, trening, bokhandel, psykolog- og rådgivningstjeneste, spisesteder, hytter, studentbarnehager og karrieresenter.

Les mer...

Ikke servering av varme drikker!

Ikke servering av varme drikker!OAS spisesteder vil ikke servere noen former for varme drikker som ikke er kokt etter gjeldende anbefalninger fra helsemyndighetene.

Les mer...

Kurs i depresjonsmestring

Kurs i depresjonsmestring25. okt starter kurs i mestring av depresjon- (KiD). Kurset er utarbeidet for voksne som i perioder kjenner seg nedstemt eller er deprimert (lett-moderat).

Les mer...

Tren for kun 700,- på Oxigeno ut året

Tren for kun 700,- på Oxigeno ut åretNå kan du som OAS-student trene på et av Oslos mes spennende treningssentre, Oxigeno, for kun kr 700,- ut året. Dette er under halv pris av hva andre studenter betaler.

Les mer...

Quiz vinnere trukket!

Quiz vinnere trukket!I forbindelse med semesterstart og stands hadde vi en OAS-Quiz. Nå er vinnerne trukket! Sjekk om du var en av de heldige her.

Les mer...

Flere OAS nyheter

Aktuelle studentnyheter

Meningsmåling
Pensum
Hvor kjøper du skolebøkene dine?

Penelope Bokhandel
Akademika
ABC Fagbokhandel
Norli
Annen vanlig bokhandel
Nettbokhandel
Kopierer
Låner på biblioteket
Kjøper brukt
Annet

(Se resultatene)

Tilknyttede høgskoler