Nyhetsbrev
Lyst til å holde deg oppdatert?
FÃ¥ tilsendt OAS nyhetsbrev
Høgskole:
E-post:

Prisendringer OAS spisesteder

Prisendringer OAS spisesteder

Årsskiftet er tid for prisendringer hos OAS spisesteder. Populære varegrupper går faktisk NED i pris, en vare går litt opp, og det andre står helt stille.

Kutt i prisene på meierivarer!
For 2005 vil du merker at prisene på alle meierivarer går ned. I dag koster for eksempel en God morgen Yoghurt kr 12, fra nyttår får du den for kr 10. En halv liter Litago melk koster nå kr 14, fra 3. januar kutter vi prisen ned til kr 11.

Også juice og andre kalde drikker, som for eksempel iste, blir billigere!

Salaten din blir billigere!
Sunn kost er viktig, og salatbarene vi har ved flere steder er virkelig populære. Vi slår et slag for fortsatt stort forbruk av det gode grønne og setter ned prisen fra 9,50 per hekto til 8.90. Da er det billig! Og vi lover at utvalget fortsatt skal være stort og smakfullt!

Kaffe/te blir litt dyrere!
Kaffeprisene har stått stille i fem år, og er den eneste varen som får økt pris i 2005. I dag koster en kopp kr 6. Fra 1. januar er prisen for en kopp kaffe/te kr 8. For deg som ønsker å spare penger på kaffe anbefaler vi termokrusene våre på det varmeste. De får du kjøpt ved alle våre spisesteder, de koster kr 20, og de fyller du opp for kr 9. Da får du dobbel dose i forhold til vanlige krus. Du sparer penger og sammen sparer vi miljøet for et pappkrus!

For at kaffe fortsatt skal være et gode som studentene også synes er rimelig vil OAS spisesteder endelig tilby ”kaffekort”. Ved kjøp av seks kopper kaffe eller te spanderer vi den sjuende. Spør i kassa på ditt spisested!

Og til slutt:
Alle andre priser står fortsatt stille! I realiteten betyr det faktisk en prisnedgang for deg, for andre år på rad.

Har du spørsmål eller kommentarer? Ris og ros mottas på www.oas.no - spise og drikke!

OAS spisesteder ønsker alle en riktig god jul og et godt nytt år!  


16. desember 2004 09:52

Meningsmåling
Pensum
Hvor kjøper du skolebøkene dine?

Penelope Bokhandel
Akademika
ABC Fagbokhandel
Norli
Annen vanlig bokhandel
Nettbokhandel
Kopierer
Låner på biblioteket
Kjøper brukt
Annet

(Se resultatene)

Tilknyttede høgskoler