Nyhetsbrev
Lyst til å holde deg oppdatert?
FÃ¥ tilsendt OAS nyhetsbrev
Høgskole:
E-post:

OAS vant!

Kokkene ved Hannas spiseri på Høgskolen i Akershus stakk i helgen av med sieren i samskipnadenes kokkemesterskap!

Alex pastafantomet.jpg
Kokkekonkurransen for samskipnadene holdes annethvert år under studentkafémøtet. I år deltok 10 lag i konkurransen. Det var første gang OAS spisesteder stilte lag, og ubeskjedent nok vant Kåre Hauge og Alex Rehoff Larsen fra Hannas spiseri den gjeveste prisen.

Mye skryt og glade vinnere!
 Retten de serverte var stekte lakseterninger på hjemmelaget tagliatelle pasta, en skikkelig god beurre blanc saus (smør og hvitvin saus) og råstekte grønnsaker (gulrotstaver, sellerirotstaver og strimlet purreløk).

- Vi gikk helt fra konseptet da vi ble utropt som vinnere av 1.plassen, hoppet rundt som noen gale kenguruer, smiler Kåre og Alex ikke så lite stolte!

I tillegg til skryt for å ha servere en svært velsmakende rett fikk laget fra OAS også kommentarer fra juryen om at de hadde en særdeles ryddig ”mis en place”, altså arbeidsstasjon. Den var strøken under hele konkurransen, noe som viser at guttene hadde planlagt og utførte et godt
stykke arbeid.vinnerretten.jpg

Avdelingssjef for OAS spisesteder, Guri Skansen, er imponert over innsatsen. - Det er utrolig morsomt at guttene gikk rett til topps første gangen OAS spisesteder deltok. Veldig stort av dem å hevde seg da mange er veldig dreven og nivået er høyt. Spesielt morsomt å se at Kåre og Alex allerede er så godt samkjørt etter bare å ha jobbet sammen under et halvt år. Jeg er veldig imponert og kjempestolt av gutta på HiAk!

Gratis servering av vinnerretten på fredag!
Fredag (8. juni) markeres seieren på HiAk. Da inviterer Alex og Kåre alle på skolen til gratis middag og vinnerretten er selvfølgelig på menyen. Møt opp fra kl 11.30 på Hannas spiseri.


14. juni 2007 10:46

Meningsmåling
Pensum
Hvor kjøper du skolebøkene dine?

Penelope Bokhandel
Akademika
ABC Fagbokhandel
Norli
Annen vanlig bokhandel
Nettbokhandel
Kopierer
Låner på biblioteket
Kjøper brukt
Annet

(Se resultatene)

Tilknyttede høgskoler