Nyhetsbrev
Lyst til å holde deg oppdatert?
FÃ¥ tilsendt OAS nyhetsbrev
Høgskole:
E-post:

Sorggruppe

Når noen av dine nærmeste dør…

Beskrivelse:

Siden våren 2000 har det vært tilbud om sorggruppe. Gruppen har hvert semester bestått av 3-7 studenter. De har alle opplevd dødsfall i nærmeste familie eller vennekrets, enten nylig eller for en tid tilbake.

I gruppen har medlemmene kunne snakke med hverandre om erfaringer knyttet til det å miste noen som stod nær. De har delt hendelser, minner, tanker og følelser. Noen ganger har de tatt med bilder og vist hverandre, eller ting de forbinder med den de var glad i.

De aller fleste som har vært med i gruppen kan fortelle at de har hatt god nytte av å møte andre som har opplevd det samme. På denne måten har de arbeidet seg videre gjennom sorgen, og har kommet videre i det å leve etter tapet. Mange sier at de opplevde at hverdagene ble lettere når de hadde et fristed hvor de kunne ”gjøre av” tankene og sorgen.

Andre ønsker individueller samtaler.

Ta gjerne kontakt med:
Anne Karien Lie (sosionom og teamleder for Psykolog- og rådgivningstjenesten), anne.karine.lie@oas.no, eller studentprest Valborg Orset Stene, studentpresten@hio.no  for mer informasjon.


30. oktober 2008 15:56

Meningsmåling
Nyhetsbrev
Synes du nyhetsbrev på e-post er en bra måte å få info fra OAS på? (PS: du kan melde deg på nederst til venstre)

Ja, veldig greit med info på e-post
Vil heller ha info via fronter
Vil heller ha info på SMS
Vil heller ha info via gruppe på facebook
Vil heller ha info via skolens nettsider
Vil bare oppsøke oas.no selv når jeg trenger info
På en annen måte

(Se resultatene)

Tilknyttede høgskoler