Annas spiseri
I tillegg til dagens lunsj og middag, vil du finne et rikt utvalg brødvarianter. Noe er ferdig påsmurt, noe kan du smøre selv, og velge pålegg i vår påleggsdisk. Vi har også en innholdsrik salatbar full av godsaker.
Annas spiseri ved Høgskolen i Oslo, P52 har følgende åpningstider:
Mandag/monday - torsdag/thursday:08.00 - 18.00
Fredag/friday: 08.00 - 16.00
Mandag
Monday
|
Lunch:
Â
|
Pizza Calzone med salat (40,-)
Pizza Calzone with lettuce Â
|
   Â
|
Middag/dinner
|
Lammkjøttboller i  karrisaus med grønnsaker og ris (49,-)
Meetballs of lamb in currysauce with vegetables and rice
|
Â
|
Â
|
Â
|
Tirsdag
Tuesday
|
Lunch/
|
Woket kylling med søt chilisaus, grønnsaker og brød (40,-)
Woked chicken with sweet chili sauce vegetables and bread
Â
|
   Â
|
Middag/dinner:
|
Biff Stroganoff (49,-)
|
Â
|
Â
|
Â
|
Onsdag
Wednesday
|
Lunch:
|
Tortilla vegetar med rømmesalsa og salat (40,-)
Vegetarian tortillas with sourcreame salsa and lettuce
Â
|
   Â
|
Middag/dinner:
|
Sydfransk fiskegrateng, med grønnsaker poteter og aioli (49,-)
Fish gratin french style , with vegetables potatoes and aioli
|
Â
|
Â
|
Â
|
Torsdag
Thursday
|
Lunch:
|
Gravlaks med dillstuvad pasta (40,-)
Salmon with dill stewed pasta
Â
|
  Â
|
Middag/dinner:
|
Lasagne med salat og brød (49,-)
Lasagna with lettuce and bread
|
Â
|
Â
|
Â
|
Fredag
friday
|
Lunch:
|
Hamburgertallerken med salat, dressinger og pommes frites (45,-)
Burger plate with salad & fries
Â
|
Â
|
Middag/dinner:
|
Dagens gryterett med salat og ris (49,-)
Todays stew with salad & rice      Â
|
  Â
 |
 =ivegetar                             |
 |
 |
 = halal |
12. februar 2007 13:51