SPISESTEDER

Arrangementsavdelingen

Uten mat og drikke...
Du finner oss her!
Nytt i 2002!
Arrangementsavdelingen
Fyrhuset kafé
annas spiseri
OAS spisesteder, Bislet

Bildet viser et "kongebord" - Ett bord med dobbel bredde. Av denne type bord kan vi klare et selskap på max 30 personer i Festsalen, Pilestredet 52.

I festsalen kan vi også lage langbord, U + E bord. Den beste løsningen er imidlertid bord á 8-10-12 personer.

Arrangementer

Vi kan tilby rimelig bevertning til arrangementer og kurs.

Vi kan dekke opp til ca. 300 personer.

Her følger noe av den hyggelige skryten vi har fått etter vellykkede arrangementer:

Hei !!
Vil med dette få takke takke for kjempegod service og god mat til ergoterapeututdanningen og bioingeniørutdanningen i forrige uke. Dere er GULL verd,
Mange hilsener fra Sissel

Takk for avslutnings arrangement !
På vegne av fysioterapeututdanningen vil jeg takke for en meget flott bevertning og servise fra dere. De flotte bordene med duker og blomster var meget bra. Vi har tidligere år hatt med egne blomster, men det å slippe det gjorde det mye enklere for oss. Det samme gjelder ved serveringsbordene. De meget velkonstruert fruktoppsatsene og flotte kaker var topp.

Det at dere etterfylte og ryddet var også strålende. Vi håper vi snart igjen har anledning til å bruke deres servise.

MVH Pernille

Kjære Steinar!
Så flott ! Jeg har ikke fått takket ordentlig for et MEGET VELLYKKET arrangement. Alle lovpriste maten, den fantastiske servicen - oh alt !! Jeg er kjempefornøyd. Jeg blir borte i neste uke, men send bare regningen. Jeg er tilbake tirsdag 18. juni.

Kjære Kristin og Steinar!
Tusen, tusen takk for alt dere gjorde for at LINS 5-års dag ble så vellykket. Dere hadde pyntet så flott og laksen var helt nydelig og lekkert servert - dillstuede poteter passet utmerket - alle var fornøyde. Kan virkelig anbefales!

Klem fra Liv

Om du også kunne tenke deg å benytte deg av vår kompetanse og gode service er du velkommen til å kontakte oss på telefon 22 45 20 80 eller E-post:steinar.johansen@oas.no


24-07-2002

Hjem...
Welhavensgate 9
0350 Oslo
Tlf: 22 93 35 00
E-post: oas@oas.no
Søk