BOLIGER

Nye opptaksregler!

 
Boligtilbud - OAS
 
Boligprosjekter
 
Søknader
 
Kontraktsdokumenter
Kontakt oss
Nye opptaksregler!
Velkommen til OAS Studentboliger
Carl Berner studenthus - Virtuell visning
Husvert
Carl Berner studenthus
Hvor finner du våre studentboliger?
 
Boligmøtet 2002

Ny student til høsten? - Nå kan du sikre deg bolig fra 1. juni!

Du kan få bolig før du har fått opptaksbrev!
I år vil vi tildele boliger før du har mottatt opptaksbrev fra høgskolen. Du må imidlertid legge ved dokumentasjon på at du har fullført videregående skole. Og du må dokumentere at du har søkt opptak ved en høgskole i Oslo eller Akershus.

Førsteårsstudenter utenbysfra blir prioritert
Førsteårsstudenter utenbysfra blir fortsatt prioritert ved tildeling av bolig i perioden 1.6 – 1. 10. Studentstatus vil bli sjekket i august, når opptaket til høgskolene er gjennomført. Dersom du som ny leietaker ikke kan dokumentere opptak ved en av OAS medlemsskoler, vil du motta en oppsigelse av leieavtalen.

Unngå stress før studiestart! Sikre deg studentbolig fra 1. juni.
Grunnen til at vi tildeler bolig før opptaksbrev fra høgskolen er mottatt, er at høgskolene sender ut sine opptaksbrev først ca. 25. juli. Vi ønsker å gjøre det mulig å unngå den stressende situasjonen som gjerne oppstår for studentene, ved å ikke vite om de har bolig før tett opptil studiestart. Mange vil nok vente med å søke bolig til de har mottatt opptaksbrevet, men de som ønsker å ordne dette tidligere på sommeren har nå mulighet til å sikre seg studentbolig fra 1. juni. Vår erfaring er at det er mange som ønsker å oppholde seg i Oslo om sommeren, for eksempel i forbindelse med sommerjobb.

I august vil boliger bli tildelt etter loddtreningsprinsippet!
Det vil fortsatt bli tildelt boliger i august. Mange som er ferdig med studiene velger å bo i sin studentbolig over sommeren. Disse boligene vil bli tildelt til OAS studenter i begynnelsen av august etter ”loddtrekningsprinsippet”.


17-04-2002

Hjem...
Welhavensgate 9
0350 Oslo
Tlf: 22 93 35 00
E-post: oas@oas.no
Søk